Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.verkstudio.dk ejes af Rikke Skou, CVR-nr. 33981759, Morbærvej 12, 8260 Viby J, e-mail: info@verkstudio.dk


Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.verkstudio.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.


Betaling og levering:


Vi modtager betaling med Visa, Mastercard, American express.


Priserne er angivet i DKK. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt ved ordre under 400 kr. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.


Vi afsender varen så snart den er produceret- alt er håndlavet og der kan være travle perioder hvor leveringstiden er op til 14 dage. Vi afsender så hurtigt som muligt og du vil få besked om hvornår din ordre er afsendt på mail. Ved længere leveringstid vil du få besked straks efter ordren er lagt,


Vi leverer varerne med DAO eller GLS. Du vælger selv nærmeste pakkeshop eller hjemmelevering. 
Vi leverer til Danmark og udvalgte lande.


Verk Studio er VOEC registreret og sender til Norge. 


Fortrydelsesret:


Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked herom på e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til info@verkstudio.dk


Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger:

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til: 

Verk Studio 

Morbærvej 12 

8260 Viby J


uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse:

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig.
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.


Reklamation:


Skulle der, mod forventning, være en fejl eller mangel ved varen så skriv til info@verkstudio.dk så vi kan løse det hurtigst muligt. Du har 24 mdr. reklamationsret fra varen er købt.


Fortrolighedspolitik:


Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.


Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via dette link.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@verkstudio.dk.